Reviews van klanten van Martin Willemsen  

               

Martin Willemsen heeft voor ons de taxatie uitgevoerd. Nadat mijn hypotheekadviseur hem de opdracht had gegeven kregen we het taxatierapport binnen enkele dagen via mail. Wij zijn zeer tevreden over de taxatiediensten en kunnen deze dan ook aanbevelen.

Orhan & Ayten uit Doetinchem

 

Martin Willemsen is al ruim 25 jaar onze hypotheek adviseur. Hij weet door zijn manier van onderhandelen een zo voordelig mogelijke hypotheek eruit te slepen. Dat heeft hij voor ons een aantal keren gedaan.  Ook de nazorg staat bij hem in een hoog vaandel. De goede ervaringen die wij met Martin Willemsen hebben, heeft onze dochter doen besluiten om ook met hem in zee te gaan. Kortom; Martin Willemsen is voor iedereen aanbevelenswaardig.

Henk Jacobs uit  Arnhem


De heer Martin Willemsen heeft voor mij snel en vakkundig een taxatierapport gemaakt!

G.J.H. Neijenhuis uit Zevenaar

 

Gezien de ervaringen die onze zoon had met de heer Willemsen bij de aankoop van zijn woning hebben wij de heer Willemsen in 2013 benaderd om ons ook van advies te dienen bij de aankoop van een woning. De ervaring die wij hebben met de heer Willemsen is:

  • Neemt uitgebreid de tijd om de situatie in kaart te brengen.
  • Vertelt duidelijk wat de mogelijkheden zijn.
  • Altijd te benaderen voor vragen die tijdens het proces opkomen.
  • Geen onderdeel van een makelaars kantoor, je bent geen nummer, dus een persoonlijke benadering.
  • Probeert niet om voor hem het maximale gewin te halen maar kijkt wat het beste is voor jou.
  • In de onderhandelingen een prijs gehaald die ruim onder de vraagprijs lag.
  • Hypotheek geregeld.

Wij zijn blij dat wij de aankoop en de hypotheek hebben uitbesteed, bij de aankoop van een huis komt toch veel kijken en het is fijn dat je daar geen omkijken naar hebt. Al met al zijn wij erg tevreden en kunnen de heer Willemsen dan ook aanbevelen.

Joke en Henk Punter uit Westervoort

 

Via een makelaar zijn wij attent gemaakt op De Aankoopmakelaar  Martin Willemsen.

Wij hadden op korte termijn een taxateur voor onze woning nodig. Dhr Willemsen kon op zeer korte termijn deze taxatie regelen. Tevens maakte hij het voor ons mogelijk om de verbouwingen die wij voor ogen hadden meegefinancierd te krijgen door zijn taxatie. Hij luisterde goed naar onze plannen en gaf ons ook diverse tips. Mede door hem kunnen onze wensen in onze nieuwe woning op korte termijn gerealiseerd worden. De service vanuit hem en de ervaring heeft ons goed geholpen. De Aankoopmakelaar Martin Willemsen, in ons geval de taxateur kunnen wij iedereen aanraden, bij hem staat service, snelheid van handelen hoog in het vaandel. Martin, bedankt voor jouw service!

Jeroen en Monique ten Broeke uit Duiven

 

Wij hebben een fijne samenwerking gehad met dhr. Willemsen vanaf de bezichtiging tot en met de sleutel overdracht bij de notaris. Aan alles wordt gedacht, dit was voor ons als beginner ideaal. Je kunt merken dat dhr. Willemsen veel ervaring heeft.
Manon en Vincent uit Duiven

 

Martin Willemsen heeft voor ons de taxatie voor ons nieuwe huis uitgevoerd. I.v.m. de daling van de NHG grens was haast geboden. Nadat wij Martin Willemsen de opdracht hadden gegeven lag het taxatierapport binnen drie dagen bij ons in de bus. Hierdoor hebben wij netjes op tijd onze hypotheek binnen de oude regels kunnen afsluiten.
Nick Broekhuysen uit Duiven


Via een kennis hoorde ik dat 'De Aankoopmakelaar Martin Willemsen'  het voordeligste is met taxaties. Telefonisch contact opgenomen en zeer snel een afspraak kunnen realiseren. Martin werkt deskundig, snel en is zeer klantvriendelijk. Hij geeft duidelijke informatie en is altijd bereid om vragen te beantwoorden. Het taxatierapport was snel klaar en ook de aanpassing die op verzoek van de bank gedaan moest worden heeft hij binnen korte tijd verwerkt. Wij zijn zeer tevreden over de taxatiediensten van De Aankoopmakelaar en kunnen deze dan ook zeker aanbevelen.
P.R. van Wijk uit Westervoort


De inzet van Martin heeft bij de aankoop van mijn woning geleid tot een prima onderhandelingsresultaat wat ik zelf nooit bereikt zou hebben. Daarnaast heeft hij me alle hypotheekbeslommeringen uit handen genomen en me voorzien van een deskundig advies op dat gebied. Kortom, ik kan hem u van harte aanbevelen!
Menno Mak, Duiven

 

Martin heeft ons op prima wijze begeleid bij de aankoop van onze nieuwe woning.
Hij heeft voor ons een prijs gerealiseerd van bijna 10% onder de vraagprijs.
Wij zijn dus zeer tevreden!
Thea en Rik Noordijk uit Duiven


De heer Willemsen is duidelijk, informatief en betrouwbaar. Hij heeft een persoonlijke aanpak en neemt uitgebreid de tijd om de huidige situatie in kaart te brengen. Hij vertelt duidelijk wat de mogelijkheden zijn en hoe de gang van zaken is en geeft extra tips. De hypotheek is van begin tot eind netjes en vakkundig geregeld!
Suzanne Gerritsen uit Duiven


Nadat wij onze zinnen hadden gezet op onze huidige woning zijn we door de aankoopmakelaar goed geadviseerd bij de aankoop. Bovendien is door Martin maatwerk geleverd bij het afsluiten van een hypotheek.
Ton en Jeanette van Raamsdonk te Duiven


Via via in contact gekomen met Martin. Al hoewel een eindje buiten zijn gebied was het achteraf en qua beleving een nauwe samenwerking. De omstandigheden maakten de samenwerking tot een ongewone. Meerdere vertragingen in de aankoop van het huis hebben nimmer geleid tot wijzigingen in de werkwijze of hypotheek. Uiteindelijk wonen we nu al meer dan een jaar dankzij de bemiddeling van Martin in ons huis. Een volgende hypotheek aanvraag zal zeker via Martin gaan lopen.
Ron Janssen, Deventer​

Heeft u een mooi huis gezien op Funda, waar u graag een bod op wilt doen? Bel voor een GRATIS adviesgesprek.

 

Uw aankoopmakelaar

Martin Willemsen

(0316) 281089