Hypotheekadvies

 

Op zoek naar hypotheekadvies?

  • Heeft u uw droomhuis gevonden en wilt u een hypotheek afsluiten of wilt u uw bestaande hypotheek aanpassen?
  • Wilt u weten wat u kunt lenen?
  • Wilt u weten of het slim is om uw huidige hypotheek over te sluiten?
  • Bent u starter en wilt u uitleg over hypotheken en alles wat daarbij komt kijken?

 

Uw persoonlijke situatie
Voor veel mensen is het afsluiten van een hypotheek geen dagelijkse bezigheid. Martin Willemsen helpt u met deskundig hypotheekadvies, dat het beste past bij uw financiële situatie en uw wensen voor de toekomst. Met zijn persoonlijke service bespaart hij u tijd, geld en zorgen. Een gerust gevoel!

 

Hypotheekadvies is een totaalpakket

Hypotheekadvies gaat verder dan alleen geld lenen voor de aankoop van een woning. Het gaat ook over de financiële gevolgen bij overlijden of arbeidsongeschiktheid. In het hypotheekadvies van Martin Willemsen worden al deze onderdelen met u besproken, zodat het advies op uw maat wordt gemaakt.

 

Persoonlijke service

Hypotheekadvies van Martin Willemsen kenmerkt zich door zijn persoonlijke dienstverlening. Afspraken maken we in overleg bij u thuis of op locatie en Martin werkt ook buiten de kantooruren. Daarnaast mag u vertrouwen op zijn gedegen vakkenis, die hij door permanente educatie op peil houdt, zodat hij voldoet aan de kwaliteitseisen die aan een hypotheekadviseur worden gesteld.

 

Kosten

De eerste afspraak, waarin we kennismaken tijdens het oriënterend gesprek, is gratis. Na dit gesprek ontvangt u een dienstverleningsdocument, waarin staat wat de hypotheekadviseur voor u kan doen en welke kosten hier aan verbonden zijn.

Heeft u een mooi huis gezien op Funda, waar u graag een bod op wilt doen? Bel voor een GRATIS adviesgesprek.

 

Uw aankoopmakelaar

Martin Willemsen

(0316) 281089